nlende

Touringcar huren in Salzburg

Bent u op zoek naar vervoer voor uw bedrijf, dagtocht, schoolreis, meerdaagse reis of transfer van en naar de luchthaven? Amphora levert hoge kwaliteit touringcars die voorzien zijn van alle gemakken. De touringcars hebben comfortabele stoelen met voldoende beenruimte om u een zo prettig mogelijke reis te bezorgen. Al onze wagens zijn uitstekend onderhouden en voldoen aan alle wettelijke eisen. Onze chauffeurs zijn geselecteerd op vakmanschap, representativiteit en spreken meerdere talen. Bij hen bent u in goede handen.

Het wagenpark bestaat uit:

Op zoek naar nét dat beetje extra? 

Niet alleen brengen we u veilig naar de plaats van bestemming, ook bestaat er de mogelijkheid om onderweg een kopje koffie of glaasje wijn, champagne of presecco te laten serveren door een hostess. Wilt u graag meer informatie over de omgeving? Dan bieden onze professionele gidsen uitkomst. Zij vertellen u graag meer over het gebied als ook de bezienswaardigheden die u onderweg passeert. 

Heeft u andere wensen? Met ons is alles bespreekbaar. Stuurt u ons een email voor aanvullende informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.